Na Posestvu Pule delamo po principu Carte Blanche, kar pomeni, da spodaj naštete jedi vključujemo v naš 5 ali 7 hodni meni. Meni je sestavljen po izboru šefa kuhinje, možnost prilagoditve menija je le v primeru restrikcij prehranjevanja in alergij. Pridržujemo si pravice do spremembe nekaterih sestavin oz. jedi, glede na sezono.
Predjedi
Terina ter sorbet paradižnika / emulzija luštreka / esenca paradižnika z oljem luštreka
Jurčkov royale s poširanim rumenjakom / redukcija češenj / majoneza timijana
Tatar ožgane teletine / emulzja inčunov / paradižnikov džem / okisana koleraba / prah ožgane čebule
Svinjska tlačenka / jajčna majoneza / pivska redkev / čatni kutine
Tople predjedi
Jajčevec glaziran z misom / dimljen pire jajčevca / okisana paprika / sok jajčevca
Počasi kuhana čebula / ragu telečje drobovine / dimljen kostni mozeg/sok nezrelih jabolk z telečjimi jetrci
Glavne jedi
Dušen file soma z zeliščnim moussom / krema špinače / maslena omaka z belim ribezom
Ožgan file jesetra / polnjen bučni cvet / pire fermentiranega belega fižola / salsa verde
Kunčja balotina z okisanimi šparglji ter čemažem / ragu lisiščk s kunčjimi kračami / pire fermentirane cvetače
Dimljen srnin hrbet v senu / fermentirana pesa/gel vina / blitva
Ribja pita s sotiranim mladim porom
Sladice
Parfait limonine verbene / sorbet koromača / žele limonine verbene / mousse bele čokolade ter cvetnega prahu
Čokoladni delice / ribezov sorbet / ribezov jam
Poširana rabarbara v lastnem soku / orehov kruh z medenim cremeuxem / jogurtov sorbet