Kulinarika - Posestvo Pule
Show menu

Kulinarika

Restavracija Na pul

Z letom 2019 je vajeti prevzel vrhunski chef Urh Kapelar, ki je vlil dušo kulinarični izkušnji posestva in jo popeljal na nov nivo. V restavraciji Na pul zagotavljamo vrhunsko gastronomsko doživetje. Chef Urh Kapelar je znan po svojem markantnem stilu in nenehnem iskanju popolnega okusa. Navdih za svoje menije išče v lokalni okolici in presenetil vas bo s svojo preprostostjo, dovršenostjo jedi in ljubeznijo do podrobnosti. 

Vrhunska dnevna kosila na Posestvu Pule

Po obisku boste na gastronomijo gledali drugače. Od petka do nedelje pripravljamo tudi dnevna kosila. Odpeljite se na privlačno lokacijo na dolenjsko in si privoščite nepozabni gurmanski izlet. Urh Kapelar je eden izmed vrhunskih chefov mlajše generacije, ki so se po vrnitvi iz tujine dobro usidral na domačem prizorišču. S pridom izkorišča naravne danosti posestva in se ravna po konceptu "z njive na mizo". Vse, kar boste jedli pri nas, bo sveže in vrhunske kvalitete. 

Delovni čas restavracije:

Sreda, četrtek: 18:00 - 22:00
Petek, sobota: 13:00 - 16:00 in 18:00 - 22:00
Nedelja: 13:00 - 16:00 
Ob ponedeljkih in torkih je posestvo zaprto.

Za restavracijo je potrebna rezervacija. Pokličite na + 386 30 666 745 ali pišite na restavracija@pule.si.

Cenjeni gostje, obveščamo vas, da so zaradi trenutne situacije v zvezi s CORONA-19 virusom in z njim povezanimi ukrepi, restavracija Na pul in ostale gostinske storitve na voljo izključno za hotelske goste. Hvala za razumevanje. Meni Restavracije Na pul

Pristen oddih od vsakodnevnega življenja