Kulinarika - Posestvo Pule
KULINARIKA

Restavracija Na pul

Z letom 2019 je vajeti prevzel vrhunski chef Urh Kapelar, ki je vlil dušo kulinarični izkušnji posestva in jo popeljal na nov nivo. V restavraciji Na pul zagotavljamo vrhunsko gastronomsko doživetje. Chef Urh Kapelar je znan po svojem markantnem stilu in nenehnem iskanju popolnega okusa. Navdih za svoje menije išče v lokalni okolici in presenetil vas bo s svojo preprostostjo, dovršenostjo jedi in ljubeznijo do podrobnosti. 

Vrhunska dnevna kosila na Posestvu Pule

Po obisku boste na gastronomijo gledali drugače. Od petka do nedelje pripravljamo tudi vrhunska dnevna kosila. Odpeljite se na privlačno lokacijo na dolenjsko in si privoščite nepozabni gurmanski izlet. Urh Kapelar je eden izmed vrhunskih chefov mlajše generacije, ki so se po vrnitvi iz tujine dobro usidral na domačem prizorišču. S pridom izkorišča naravne danosti posestva in se ravna po konceptu "z njive na mizo". Vse, kar boste jedli pri nas, bo sveže in vrhunske kvalitete. 

Delovni čas restavracije:

Sreda, četrtek: 18:00 - 22:00
Petek, sobota: 13:00 - 16:00 in 18:00 - 22:00
Nedelja: 13:00 - 16:00 
Ob ponedeljkih in torkih je posestvo zaprto.

Za restavracijo je potrebna rezervacija. Pokličite na + 386 51 373 662 ali pišite na info@pule.si.Pristen oddih od vsakodnevnega življenja