Rezervacija
Doživetja

Popolno doživetje v naravi

Posestvo Pule na stežaj odpira vrata vsem, ki pričakujejo nekaj več od sivega vsakdana. Daleč stran od mestnega vrveža, na obronku gozdov in v naravi vas čakajo nepozabna doživetja. V vsakem letnem času poskrbimo za dodatno ponudbo aktivnosti in nepozabne trenutke z vašimi najdražjimi. 

Konji

Človek in konj sta povezana že tisočletja. Tesen odnos med človekom in konjem je poskrbel za veliko število legend in mitov; Tudi posestvo Pule se naslanja na to starodavno tradicijo; po belih lipicancih in črnih frizijcih prihajajo na posestvo rjavi noriki, ki so poimenovani po rimski pokrajini Noricum in so v prejšnjih stoletjih z rimskimi legijami prišli v podalpski svet. 

Kolesarjenje

Pri nas si lahko izposodite kolesa (po želji tudi z otroškimi sedeži) in se odpravite po pravljičnih poteh prelepe Dolenjske.

Nordijska hoja

Mahnete jo lahko tudi na pohod v neokrnjeno naravo, se prepustite sončnim žarkom in prijetnemu vonju češnjevih cvetov ali akacije. 

Okoliška ponudba

V okolici posestva Pule nikoli ne zmanjka kulinaričnih in ostalih doživetij. Popotnike vabijo vinotoči in turistične kmetije, ki navdušujejo s kulinariko in izbranimi vini. V bližini je sirarna, šola jahanja, muzej, naravne toplice Klevevž in še mnogo drugega.

Golf in tenis

Če ste ljubitelj GOLFA, imate v naši neposredni bližini možnost vrhunske igre na Golf igrišču Otočec, ki ima več kot 75 ha veliko igrišče ob reki Krki; ima 18 lukenj z atraktivnimi izzivi. 

Za teniške navdušence pa vabi Teniški klub Krka Otočec, kjer vam nudijo 6 teniških igrišč na prostem in 3 igrišča v večnamenski športni dvorani.