Rezervacija
Doživetja

Popolno doživetje v naravi

Posestvo Pule na stežaj odpira vrata vsem, ki pričakujejo nekaj več od sivega vsakdana. Daleč stran od mestnega vrveža, na obronku gozdov in v naravi vas čakajo nepozabna doživetja. V vsakem letnem času poskrbimo za dodatno ponudbo aktivnosti in nepozabne trenutke z vašimi najdražjimi. 

Konji

Človek in konj sta povezana že tisočletja. Tesen odnos med človekom in konjem je poskrbel za veliko število legend in mitov; Tudi posestvo Pule se naslanja na to starodavno tradicijo; po belih lipicancih in črnih frizijcih prihajajo na posestvo rjavi noriki, ki so poimenovani po rimski pokrajini Noricum in so v prejšnjih stoletjih z rimskimi legijami prišli v podalpski svet. 

Apiterapija - vdihovanje zraka iz čebeljih panjev

Ponujamo vam posebno doživetje v našem ustrezno prilagojenem čebelnjaku. Uležite se med čebele in se prepustite eteričnemu vonju čebeljih družin in tako izboljšajte svoje počutje. 

Kolesarjenje

Pri nas si lahko izposodite kolesa (po želji tudi z otroškimi sedeži) in se odpravite po pravljičnih poteh prelepe Dolenjske.

Nordijska hoja

Mahnete jo lahko tudi na pohod v neokrnjeno naravo, se prepustite sončnim žarkom in prijetnemu vonju češnjevih cvetov ali akacije. 

Piknik

Bogastvo rastlin in nežna glasbena kulisa, ki jo ustvarja množica ptic, je izvrstno okolje za piknik. Pripravimo vam košaro dobrot za nepozaben, brezbrižen dan na velikem travniku, na katerem boste povsem nemoteno preživeli vesele ure.

Okoliška ponudba

V okolici posestva Pule nikoli ne zmanjka kulinaričnih in ostalih doživetij. Popotnike vabijo vinotoči in turistične kmetije, ki navdušujejo s kulinariko in izbranimi vini. V bližini je sirarna, šola jahanja, muzej, naravne toplice Klevevž in še mnogo drugega.

Golf in tenis

Če ste ljubitelj GOLFA, imate v naši neposredni bližini možnost vrhunske igre na Golf igrišču Otočec, ki ima več kot 75 ha veliko igrišče ob reki Krki; ima 18 lukenj z atraktivnimi izzivi. 

Za teniške navdušence pa vabi Teniški klub Krka Otočec, kjer vam nudijo 6 teniških igrišč na prostem in 3 igrišča v večnamenski športni dvorani.

Pristen oddih od vsakodnevnega življenja