Rezervacija
Dogodki
Posestvo Pule združuje vse tisto, kar najdemo vedno težje, a po čemer vedno bolj hrepenimo: čudovito naravo, vonj gozda, zvok konjskega galopa in obilo dobrega počutja. Toliko majhnih detajlov in drobnih lepot se razkriva na vsakem koraku. Doživite jih z nami. Poroke, seminarji, teambuildingi ter najrazličnejše prireditve, od modnih revij do predstavitev knjig in razstav, dobijo pri nas poseben pomen in se za vedno vtisnejo v spomin.

Poroke med nebom in zemljo

Poročni dan naj bi se zgodil le enkrat v življenju - zato mora biti le-ta popoln. Ekipa posestva Pule poskrbi, da ostane ta dan kot ključna življenjska prelomnica eden najlepših spominov v življenju novoporočenega para. Ekipa posestva Pule se popolnoma prilagodi željam neveste in ženina, oblikuje tailor-made program za vsak par posebej, jima olajša odvečni stres in poskrbi za organizacijo dogodka, ter omogoči skrbno in profesionalno izvedbo, domišljeno do zadnje podrobnosti. Čarobno okolje posestva ustvarja pravljične kulise za poroke med nebom in zemljo.

Praznovanja

Ekipa posestva Pule vrhunsko izpelje vsako zabavo za rojstni dan, obeležbo obletnice, morebitno družinsko praznovanje, dogodek kot priznanje za osebne dosežke in druge pomembne premike v življenju.

Poslovni dogodki

Posestvo Pule so odličen kraj za prirejanje poslovnih srečanj, seminarjev in delavnic. Kongresna dvorana je opremljena z najmodernejšo infrastrukturo, popoln mir in neokrnjena narava pa ustvarjata konstruktivno in ustvarjalno vzdušje, v katerem se bodo dobro počutili vsi udeleženci.

Team building

Če iščete bogato ponudbo team building aktivnosti, smo mi pravi naslov za vas. V objemu neokrnjene narave boste lahko sproščeno razvijali sodelovanje in timsko delo med zaposlenimi ter krepili moč svoje ekipe. 

Pristen oddih od vsakodnevnega življenja