Rezervacija
Razkošje prostora in časaSPOZNAJTE NAS
Poroke med nebom in zemljoDOŽIVITE PRAVLJICO
Poslovni dogodkiSPODBUDITE USTVARJALNOST
Team buildingOKREPITE TEAM
12345

Vinske zgodbe vinarstava Kerin in vinarstva Kobal

Dragi ljubitelji vinskih zgodb in dobre družbe, 

vinotok je na Posestvo Pule pripeljal vinsko - kulinarični dogodek. Gostili smo izredno marljiva in živahna vinarja iz naše okolice, ki sta nam z besednim in vinskim dialogom popestrila poznooktobrski večer. 

Regijska soseda Lojze Kerin (Vinarstvo Kerin) in Janko Kobal z izbranim navdihom za dobro kapljico, izročilom dediščine in inovativnostjo kombinacij odražata mojstrstvo svojega kova. Degustacija njunih vin v plesu z domačimi prigrizki je združila ljubitelje kakovostnega druženja in barvitih spominov. 

Za gurmansko poslastico je poskrbel hišni chef Almir Begič, izkušen mladenič s strastjo do odkrivanja razsežnosti okusov. 

Imeli smo se odlično, za kar se zahvaljujemo vinarjema Lojzetu Kerinu in Janku Kobalu ter vsem udeležencem, s katerimi smo radi preživeli prekratek večer. 

Kmalu bomo razkrili nove priložnosti za druženje, spremljajte nas, da si boste lahko zagotovili svoje mesto. 

Dobrodošli na Posestvu Pule, dobrodošli doma. 


Ekipa Posestva Pule

O Posestvu Pule

Posestvo Pule, ki ga je s prefinjenim občutkom za tradicijo, stavbno dediščino in kulturno krajino obnovil potomec stoletnih lastnikov, je danes eden najbolj prestižnih podeželskih turističnih posestev v Sloveniji. 125 hektarjev veliko posestvo Pule na planoti sredi gozdov, le eno uro iz Ljubljane in Zagreba, ponuja tisto, kar nam je v tem hitrem svetu pogosto odvzeto: popolno sprostitev in mir v razkošju narave - razkošje prostora in časa.
SPOZNAJTE

Galerija

Poglejte

Doživetja

Daleč stran od mestnega vrveža, na obronku gozdov nudi Posestvo Pule preko različnih aktivnosti popolno sprostitev sredi narave.
DOŽIVITE

PRAVLJIČNA POROKA

V objemu čudovite narave in miru, tam kjer si roki podajata vrhunski nivo storitev in izvrstna kulinarika ter se poročno slavje spremeni v pravljični dogodek. Na luksuzno obnovljeni slovenski domačiji, med bukovimi gozdovi se bosta mladoporočenca počutila kot princ in princeska.

PRAZNOVANJA

Tisti ki življenje znajo praznovati vedo, da se le-to ne šteje po dnevih preživetih na delu, ampak po dnevih veselja, povezanosti in hvaležnosti. Posestvo Pule je odličen kraj za praznovanje, za družine in prijatelje, za radost in glasbo , in za vse tisto kar v življenju največ pomeni.

POSLOVNI DOGODKI

Posestvo Pule so odličen kraj za prirejanje poslovnih srečanj, seminarjev in delavnic. Kongresna dvorana je opremljena z najmodernejšo infrastrukturo, popoln mir in neokrnjena narava pa ustvarjata konstruktivno in ustvarjalno vzdušje, v katerem se bodo dobro počutili vsi udeleženci.

Pravljična poroka
Praznovanja
POSLOVNI DOGODKI

Vaše zgodbe

Popoln poročni dan

Spoštovani!
 
Hvala, ker ste nama omogočili popoln poročni dan, presegli ste vsa najina pričakovanja. Skrb za goste je izjemna in vrhunska.

Za vedno boste ostali v najinem spominu.
 
Ženin in nevesta

Pozdravljena celotna ekipa »rajskega posestva«

V svojem imenu in v imenu naše skupine izrekam - o iskreno zahvalo za vašo prijaznost, trud, za … VSE. Kar smo doživeli pri vas. Vsi so mi očarani dejali, da se bodo vrnili in širili glas o ljudeh, ki so z dušo in srcem vpeti v svet narave, spokojnosti in istočasno veselja in  radosti. Želim, da vam vsem služi zdravje. Da vas nikoli ne zapusti volja truditi se in dati ljudem v tej neokrnjeni naravi tisto, kar išče vsak sam v sebi in najde pri vas. Z velikim spoštovanjem do vseh, ki ste nam že tako bogat dan požlahtnili z zlato krono: od človeka - do človeka.

Da bi srečno živeli svoj čas,
Vam kličeva iz srca

Veronika in Jože z neskončno navdušenimi Martinovalci 

2. srečanje županj Slovenije

Obiskale smo tudi Posestvo Pule in bile zelo navdušene nad lepoto posestva, dobro hrano in izvrstnim vinom.
 
Najlepša hvala! Kadar obiščem Posestvo Pule, me vedno znova prijetno presenetijo.

Občina Šmarješke Toplice


Gostinci iz Dravske doline

Gostinci iz Dravske doline (Radlje, Vuhred, Muta, Vas, Janževski vrh)  smo letošnjo strokovno ekskurzijo izkoristili za obisk vašega posestva Pule. Bili smo navdušeni nad posestvom samim, postrežbo, ki je vrhunska in hrano, ki je božanska. 

Odlična izkušnja.

British Ambassador

Thank you so much, for a delightful day. It was most kind of you to host our five musicians from Trinity College of Music in Greenwich, Gordon Curtis and the Brodowski String Quartet. Their concert was an inspiration: subtle lyrical music by Mozart competing for attention only with the birdsong on a splendid spring day. I can think of no more idyllic setting in Slovenia for a concert “at fresco” – and the lunch you trended us to afterwards was sumptuous, fit for a Prince and Princess … I shall retain the happiest of memories of the time I have spent at your lovely ancestral home of Pule, and of your magnificent hospitality and friendship.

Your friend,
Andrew Page
British Ambassador

Čudovit večer, s čudovitimi prijatelji ob izbrani hrani, pijači in postrežbi

Ekipi ranča Pule se zahvaljujemo za prijaznost in čudovito postrežbo ter podporo, ki so nam nudili pri izvedbi delavnice „Team building“

Kolektiv Creatoor d.o.o. Kranj