Rezervacija
Razkošje prostora in časaSPOZNAJTE NAS
Poroke med nebom in zemljoDOŽIVITE PRAVLJICO
Poslovni dogodkiSPODBUDITE USTVARJALNOST
Team buildingOKREPITE TEAM
12345

Silvestrovo na Pulah / New Year's eve at Pule

Silvestrovo na Pulah


Kaj, če letos praznujete drugače? Stran od množic, v intimi najtoplejših čustev v zavetju hiške, obdane z gozdom in dobro založene z dišečimi poleni, ki bodo široko odprla pot morda pozabljenemu notranjemu miru. 

Vzemite si čas zase, pustite sebi in nam, da Vas razvajamo in pripomoremo k drobnemu a pomembnemu koraku na stopnišču življenja. 


Silvestrsko večerjo bomo pričeli s sprejemom v vinski kleti in prijetno poklepetali o vsem, kar pogreje dušo in zaiskri pogled.

V restavraciji bomo pogrnili prikupno mizo in jo v 6 hodih dopolnjevali z izbrano pripravljenimi jedmi in vinom, ki ga priporoča hišni Sommelier.

Po sladici bomo nazdravili vsemu kar je in kar dobrega še pride, naslednji dan pa se razvajanje nadaljuje v Spa centru Pule. 


Izbirate lahko med nočitvami v Junior Suiti, Junior Duplex in Family Suiti.

Za več informacij nam pišite na info@pule.si, z veseljem Vam bomo odgovorili.


Dobrodošli na Posestvu Pule. Dobrodošli doma. 
*************************************************************************New Year's Eve at Pule EstateWhat if you celebrate this year differently? Far from others, in the intimacy of the warmest feelings in the shelter of the house, surrounded by forests and well stocked with fragrant firewood that will wide open the way to the maybe forgotten inner peace.

Take the time for you, let yourself and let us pamper you and help you make a tiny but important step on the staircase of life.


We will begin the New Year's Eve dinner with the reception in the wine cellar, and we will chat about everything that greets the soul and sparkle the eyes.

In the restaurant, we will have a chic table and will complement it with selected dishes of 6-course menu, and wines, recommended by house Sommelier.

After a dessert, we will toast to everything that is and to everything that comes. The next day, pampering continues at Spa Center Pule.


You can choose accommodation in Junior Suite, Junior Duplex and Family Suite.

For more information, please contact us at info@pule.si, we will be happy to answer.


Welcome to the Pule Estate. Welcome home.

O Posestvu Pule

Posestvo Pule, ki ga je s prefinjenim občutkom za tradicijo, stavbno dediščino in kulturno krajino obnovil potomec stoletnih lastnikov, je danes eden najbolj prestižnih podeželskih turističnih posestev v Sloveniji. 125 hektarjev veliko posestvo Pule na planoti sredi gozdov, le eno uro iz Ljubljane in Zagreba, ponuja tisto, kar nam je v tem hitrem svetu pogosto odvzeto: popolno sprostitev in mir v razkošju narave - razkošje prostora in časa.
SPOZNAJTE

Galerija

Poglejte

Doživetja

Daleč stran od mestnega vrveža, na obronku gozdov nudi Posestvo Pule preko različnih aktivnosti popolno sprostitev sredi narave.
DOŽIVITE

PRAVLJIČNA POROKA

V objemu čudovite narave in miru, tam kjer si roki podajata vrhunski nivo storitev in izvrstna kulinarika ter se poročno slavje spremeni v pravljični dogodek. Na luksuzno obnovljeni slovenski domačiji, med bukovimi gozdovi se bosta mladoporočenca počutila kot princ in princeska.

PRAZNOVANJA

Tisti ki življenje znajo praznovati vedo, da se le-to ne šteje po dnevih preživetih na delu, ampak po dnevih veselja, povezanosti in hvaležnosti. Posestvo Pule je odličen kraj za praznovanje, za družine in prijatelje, za radost in glasbo , in za vse tisto kar v življenju največ pomeni.

POSLOVNI DOGODKI

Posestvo Pule so odličen kraj za prirejanje poslovnih srečanj, seminarjev in delavnic. Kongresna dvorana je opremljena z najmodernejšo infrastrukturo, popoln mir in neokrnjena narava pa ustvarjata konstruktivno in ustvarjalno vzdušje, v katerem se bodo dobro počutili vsi udeleženci.

Pravljična poroka
Praznovanja
POSLOVNI DOGODKI

Vaše zgodbe

Popoln poročni dan

Spoštovani!
 
Hvala, ker ste nama omogočili popoln poročni dan, presegli ste vsa najina pričakovanja. Skrb za goste je izjemna in vrhunska.

Za vedno boste ostali v najinem spominu.
 
Ženin in nevesta

Pozdravljena celotna ekipa »rajskega posestva«

V svojem imenu in v imenu naše skupine izrekam - o iskreno zahvalo za vašo prijaznost, trud, za … VSE. Kar smo doživeli pri vas. Vsi so mi očarani dejali, da se bodo vrnili in širili glas o ljudeh, ki so z dušo in srcem vpeti v svet narave, spokojnosti in istočasno veselja in  radosti. Želim, da vam vsem služi zdravje. Da vas nikoli ne zapusti volja truditi se in dati ljudem v tej neokrnjeni naravi tisto, kar išče vsak sam v sebi in najde pri vas. Z velikim spoštovanjem do vseh, ki ste nam že tako bogat dan požlahtnili z zlato krono: od človeka - do človeka.

Da bi srečno živeli svoj čas,
Vam kličeva iz srca

Veronika in Jože z neskončno navdušenimi Martinovalci 

2. srečanje županj Slovenije

Obiskale smo tudi Posestvo Pule in bile zelo navdušene nad lepoto posestva, dobro hrano in izvrstnim vinom.
 
Najlepša hvala! Kadar obiščem Posestvo Pule, me vedno znova prijetno presenetijo.

Občina Šmarješke Toplice


Gostinci iz Dravske doline

Gostinci iz Dravske doline (Radlje, Vuhred, Muta, Vas, Janževski vrh)  smo letošnjo strokovno ekskurzijo izkoristili za obisk vašega posestva Pule. Bili smo navdušeni nad posestvom samim, postrežbo, ki je vrhunska in hrano, ki je božanska. 

Odlična izkušnja.

British Ambassador

Thank you so much, for a delightful day. It was most kind of you to host our five musicians from Trinity College of Music in Greenwich, Gordon Curtis and the Brodowski String Quartet. Their concert was an inspiration: subtle lyrical music by Mozart competing for attention only with the birdsong on a splendid spring day. I can think of no more idyllic setting in Slovenia for a concert “at fresco” – and the lunch you trended us to afterwards was sumptuous, fit for a Prince and Princess … I shall retain the happiest of memories of the time I have spent at your lovely ancestral home of Pule, and of your magnificent hospitality and friendship.

Your friend,
Andrew Page
British Ambassador

Čudovit večer, s čudovitimi prijatelji ob izbrani hrani, pijači in postrežbi

Ekipi ranča Pule se zahvaljujemo za prijaznost in čudovito postrežbo ter podporo, ki so nam nudili pri izvedbi delavnice „Team building“

Kolektiv Creatoor d.o.o. Kranj